Τι λένε κάποιοι από τους συνεργάτες μας

John P. reviewed

“Η Γεωργία ήταν υπέροχη! Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Διευκρίνισε και διόρθωσε όλες τις ερωτήσεις και τα ζητήματά μου. Ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η Alpha Mobile συνεχίζει.”

Matthew G. reviewed

Εξαιρετικό και γρήγορο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Εκτός από τα αξιόπιστα προγράμματα που διαθέτουν, έχουν και φοβερή υποστήριξη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουελιά τους.

Marios R. reviewed

“Το Messangero Mobile ήταν η εφαρμογή που έλειπε από την εταιρεία μας. Πολύ οικονομική λύση και χωρίς προβλήματα. Διαθέτει φιλικό περιβάλλον, απλό και χωρίς να μπερδεύει κάνει την δουλειά του.”

Jim M. reviewed

“Η Alpha Mobile δίνει αυτό που υπόσχεται. Λειτουργικό πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες τις εταιρείας μου και διαθέτει άμεση και καλή εξυπηρέτηση πελατών. Σας την προτείνω.”

Elias F. reviewed

“Αγόρασα πρόσφατα το Messangero Mobile και το συνδύασα με το Messangero Software για Desktop Pc. Άμεση και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ τους που μας έχει λύσει τα χέρια.”

George Z. reviewed

“Πολύ καλή εταιρεία, άψογοι συνεργάτες. Όσες φορές τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Καλή εξυπηρέτηση και με καλά προγράμματα στο χώρο μας που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.”

Download Messangero Mobile